Kunnon kuoreton nakkimakkara – siitä on moneksi

17.09.2013

Kunnon kuorettomasta nakkimakkarasta on moneksi. Se sopii erinomaisesti kylmänä naposteltavaksi, mutta siitä valmistat myös kätevästi ruokaa. Tässä muutamia ideoita siihen mitä nakista voi valmistaa.

 

 

Nakkimustekalat:
Halkaise nakit vähän yli puolesta välistä neljään osaan. Keitä nakit ja tarjoile vaikka perunamuusin kera.

 

 

Nakkikiekurat:
Halkaise nakit pituussuunnassa neljään osaan ja paista pannulla voissa, kunnes ne menevät kiekuroiksi. Sopii mainiosti ihan sellaisenaan pikkupurtavaksi vaikka illanistujaisiin.

 

 

Nauravat nakit ja muusi:
Leikkaa nakin kumpaankin päähän ristiviilto. Keitä nakit ja tarjoile vaikka sellaisenaan tai perunamuusin kera.

 

 

Nakkipiilo

 

 

Iso nakkipiilo

 

 

Nakkirisotto

 

Nakkistroganoff

 

Lisää reseptejä:

Nakkipata

Nakkimunakas

Nakki-perunasoselaatikko

Pyttipannu

Nakkikeitto

Nakkikastike

 

Nakista on siis moneksi, Kunnon kuoreton nakkimakkara on meidän perheen uusi suosikki  – kokeile sinäkin!