![Kunnon kuoreton nakkimakkara maistuu luonnollisesti lihaisalta](https://cdn.snellman.fi/app/uploads/2022/06/kunnon-kuoreton-nakkimakkara-maistuu-luonnollisesti-lihaisalta-2.jpg?format=webp&fit=cover)
Kunnon kuoreton nakkimakkara – siitä on moneksi
Kunnon kuorettomasta nakkimakkarasta on moneksi. Se sopii erinomaisesti kylmänä naposteltavaksi, mutta siitä valmistat myös kätevästi ruokaa. Tässä muutamia ideoita siihen mitä nakista voi valmistaa.
Nakkimustekalat:
Halkaise nakit vähän yli puolesta välistä neljään osaan. Keitä nakit ja tarjoile vaikka perunamuusin kera.
Nakkikiekurat:
Halkaise nakit pituussuunnassa neljään osaan ja paista pannulla voissa, kunnes ne menevät kiekuroiksi. Sopii mainiosti ihan sellaisenaan pikkupurtavaksi vaikka illanistujaisiin.
’
Nauravat nakit ja muusi:
Leikkaa nakin kumpaankin päähän ristiviilto. Keitä nakit ja tarjoile vaikka sellaisenaan tai perunamuusin kera.
Lisää reseptejä:
Nakista on siis moneksi, Kunnon kuoreton nakkimakkara on meidän perheen uusi suosikki – kokeile sinäkin!