Siirry sisältöön
Makkararuoat

Makkararuoat

Makkarareseptejä joka makuun! Vaikka suomalaisten ikisuosikki maistuu toki mainiolta sellaisenaankin, ei kannata unohtaa että makkarasta valmistuu myös todella monenlaisia ruokia, useimmiten vieläpä erittäin helposti ja maukkaasti. Herra Snellmanin reseptiarkistosta löytyykin lähemmäs 100 erilaista makkararuoan reseptiä – eikä suotta, ovathan makkarat kuuluneet alusta asti Snellmanin tärkeimpiin tuotteisiin.

Perinteisiä makkararuokia ovat mm. pyttipannu, uunimakkara, hot dogit, makkarakeitto sekä perinteinen makkarakastike. Kannattaa ottaa kokeiluun myös esimerkiksi helppo chorizopasta, makkaragulassi, tomaattinen makkarapasta, suolaisen makeana hehkuva makkarapata tai värikäs bratwurst-punakaalipata. Lisää ruokia makkarasta löydät alta – makoisia kokkailuhetkiä!

Grilliplatteri jenkkityyliin Video
ohje
Mausteinen makkara-papupata Video
ohje
Nduja-gnocchit Video
ohje

4

40min

Keskitaso

Nduja-gnocchit
Makkarapihvit pannulla Video
ohje
Juustoinen nakkikeitto Video
ohje

4

30min

Helppo

Chorizo-papukeitto

4

45min

Helppo

Hot dog

Makkara on meille tärkeä

Koska makkara on niin merkittävässä roolissa suomalaisessa ruokakulttuurissa, me Snellmanilla haluamme, että jokaisella on mahdollisuus valita makkara, jossa on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita – erinomaista makua unohtamatta.

Käytämme makkaroissamme ainoastaan suomalaista possun- ja naudanlihaa omilta perhetiloiltamme, joilla eläimet ruokitaan ilman geenimuunneltua rehua. Makkaroidemme liha leikataan käsin, koneellisesti luista eroteltua lihaa emme makkaroihin tai muihinkaan tuotteisiimme käytä. Jokainen Herra Snellmanin makkara valmistetaan täysin ilman natriumglutamaattia ja lisättyä fosfaattia. All Natural -makkarat ovat lisäksi täysin lisäaineettomia.

All Natural Chorizo 4