Herra Snellmanin kootut hodari-ohjeet

08.08.2017

Hodarit maistuvat aina. Lisäksi ne ovat mitä yksinkertaisin ruoka valmistaa myös ihan itse! Edes hodarisämpylöiden tekeminen kotona ei ole niin monimutkaista, kuin miltä se saattaa kuulostaa.

Hodarisämpylöiden lisäksi hyvät hodarit koostuvat herkullisista täytteistä. Mitä tulee hodarinakkeihin, Herra Snellmanin Kunnon nakeissa ja All Natural -tuotesarjassa on mistä valita. Valinnan vaikeutta helpottaaksemme, päätimme koota alle Herra Snellmanin parhaat hodari-ohjeet – ei siis muuta kuin kokeilemaan!

Herra Snellmanin perinteinen hot dog -resepti

Herra Snellmanin perinteinen hot dogresepti saa täytteekseen Kunnon nakkimakkaran – juustolla tai ilman, sekä herkullista itsetehtyä sinihomejuustokastiketta!

Snellman All Natural -makumatka nyhtöhodarit

Nyhtöhodarit

Tämä Tinskun keittiössä -blogin hodari-ohje voitti Snellmanin “All Natural -makumatka” -kilpailun – eikä syyttä! Itsetehdyt hodarisämpylät lyövät aina laudalta valmiit vaihtoehdot ja hodari-ohjeessa käytettävät täytteet komppaavat loistavasti All Natural Salsiccia & Merguez ja Chipotle & Chorizo -nakkien makua.

Kreikkalaiset hodarit

Kreikkalaiset hodarit sopivat makunsa puolesta raikkaaksi kesäillan ateriaksi ja voit uunin tai paistinpannun sijaan lämmittää hodarit grillissä. Kreikkalaiset hodarit täytetään tomaatilla, fetalla ja oliiveilla. Halutessasi voit vielä sujauttaa hodarien väliin tzatzikia!

vatsasekaisin kilinkolin all natural resepti

Hodarit Bratwurstilla

Tämä Vatsasekaisin kilinkolin -blogin hodari-ohje tuo tuulahduksen Saksanmaalta: ohjeen hodarit täytetään Bratwurstilla ja punakaalipikkelsillä. Germaaniutta henkii myös Vivaciabatta! -blogin hodarit omenatäytteellä ja hasselpähkinä-hodarisämpylöillä.

Meksikolaiset hodarit

Meksikolaiset hodarit valmistuvat alta aikayksikön ja mehevä tomaattisalsa sekä rouskuvat maissilastut takaavat, että hodarit maistuvat myös perheen pienimmille. Tulisempaa makumaailmaa kaipaavan kannattaa kokeilla tätä Malins Bloggin hodari-ohjetta, jossa nakkina on käytetty Snellmanin All Natural Chorizoa.

Snellman All Natural -makumatka bahn mi

Lisäksi löydät Pata porisee -blogin eksoottisemman aasialaishenkisen hodari-ohjeen täältä!

Vinkki! Isommalle porukalle kannattaa lämmittää hodarit uunivuoassa. Siten kaikki ruokailijat saavat varmasti lämpimän hodarin. Valmiiksi halkaistujen hodarisämpylöiden lämmitykseen riittää 15 minuuttia 175 asteisessa uunissa. Voit samalla kertaa lämmittää uunissa myös hodarien väliin tulevat nakit!

Hodarit on muuten kätevintä syödä reilusti käsipelillä välittämättä sen kummemmin sotkusta. Siivota ehtii ruokailun jälkeenkin. Hyvää ruokahalua!