Pastat ja pastakastikkeet

Erilaiset pastat ja pastakastikkeet ovat monelle se arjen luottopelastaja. Pasta etsii vertaistaan, kun on kyse helposti muokattavasta herkusta. Monen vastaus kysymykseen ”mikä on sinun lempiruokasi?”, onkin usein jonkinlainen pasta herkullisella pastakastikkeella. Pastaruokia on maailmassa niin laaja kirjo, että jokaiselle löytyy taatusti oma suosikkinsa. Bolognese lienee se kaikista suosituin pastakastike, toinen klassikko on tietysti pasta carbonara. Vaihtelunhaluisille sopiva pastaresepti voisi olla vaikkapa keväinen chorizopasta tai värikäs ja nopea pekonipasta.

Pastareseptejä moneen makuun

Pastareseptit sisältävät muun muassa tagliatelle- ja pennepastaa, mutta näitä reseptejä voi muokata helposti käyttämällä itselleen mieluista pastalajiketta. Pastat tunnetaan nopeasta valmistusajasta ja lisäksi ruokaisat pastat on oiva keino täyttää kurniva vatsa.

Pastakastike ja pennepastaa

Pastakastikkeet ovat loistava keino värittää pasta mieleisillään mauilla. Monet suositut pastakastikkeet sisältävät lihaa, ja niinpä meidän laadukkaat tuotteet soveltuvat niihin erinomaisesti. Esimerkiksi jauhelihapasta maistuu parhaalta pakastamattomasta suomalaisesta lihasta valmistetusta Kunnon jauhelihasta tehtynä; maukas makkarapasta puolestaan syntyy lihaisasta Kunnon kuorettomasta lenkistä. Peruslisukkeeksi monet pastat kelpuuttavat juustoraasteen, tuorejuuston ja tomaattikastikkeen. 

Pastat ja pastakastikkeet maistuvat aina. Löydä omat suosikkisi, kokeile ja onnistu! Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettuja pastaruokia, ole hyvä!