Pastat ja pastakastikkeet

Erilaiset pastat ja pastakastikkeet ovat monelle se arjen pelastaja. Pasta etsii vertaistaan, kun on kyse helposti muokattavasta herkusta. Monen vastaus kysymykseen ”mikä on sinun lempiruokasi?”, onkin usein jonkinlainen pasta herkullisella pastakastikkeella. Pastaruokia löytyy niin laaja kirjo, että jokaiselle versiolle riittää taatusti ystäviä. Bolognese lienee se kaikista suosituin pastakastike, toinen klassikko on tietysti pasta carbonara. Vaihtelunhaluisille sopiva pastaresepti voisi olla vaikkapa keväinen chorizopasta tai värikäs ja nopea pekonipasta.

Pastareseptejä moneen makuun

Pastareseptit sisältävät muun muassa tagliatelle- ja pennepastaa, mutta näitä reseptejä voi muokata helposti käyttämällä itselleen mieluista pastalajiketta. Pastat tunnetaan nopeasta valmistusajasta ja lisäksi ruokaisat pastat on oiva keino täyttää kurniva vatsa.

Pastakastike ja pennepastaa

Pastakastikkeet ovat loistava keino värittää pasta mieleisillään mauilla. Monet suositut pastakastikkeet sisältävät lihaa, ja niinpä meidän laadukkaat tuotteet soveltuvat niihin erinomaisesti. Esimerkiksi jauhelihapastaan soveltuu pakastamattomasta suomalaisesta lihasta valmistettu Kunnon jauheliha ja kinkkupastaan puolestaan kätevät kinkkusuikaleet. Peruslisukkeeksi monet pastat kelpuuttavat juustoraasteen, tuorejuuston ja tomaattikastikkeen. 

Pastat ja pastakastikkeet maistuvat aina. Löydä omat suosikkisi, kokeile ja onnistu! Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettuja pastaruokia, ole hyvä!