Grillaus on yksi kesän kohokohdista

Grillaaminen kuuluu olennaisena osana Suomen kesään, mutta kaikkein vannoutuneimmilla harrastajilla grillaaminen jatkuu varmasti ympäri vuoden.

Myös meillä Snellmanilla grillaaminen on luonnollisesti lähellä sydäntä. Tälle sivulle olemme koonneet inspiroivia reseptejä ja vinkkejä, joilla grillaaminen onnistuu taatusti!

Reseptejä kesän grillihetkiin

Parhaimmillaan grillaaminen on silloin, kun pöytään sattuu juuri sopiva yhdistelmä mehevää lihaa, raikkaita lisukkeita ja kokonaisuuden kruunaavia kastikkeita. Eikä hyvää seuraa ja grillimakkaroita tietenkään sovi unohtaa.

Ohesta löydät meidän Snellmanilaisten hyväksi testaamia grilliruokia, lisukkeita, kastikkeita ja marinadeja. Kokoa mieleisesi grillimenu ja nauti kesästä!

Grilliruoka

Lisukkeet

Kastikkeet

Marinaadit ja mausteet

Kunnon pekonireseptit ilmaisena e-kirjana

Kokosimme yhteen yli 20 herkullista ohjetta pekonin ystäville pekonihampurilaisesta pekoniin käärittyihin ribseihin. Tai miltä kuulostaisi karamellisoitu pekoni?

Lataa täältä

tutustu grillituotteisiimme

Valmistamme täällä Pietarsaaressa laajan valikoiman erilaista grillattavaa aivan kuin tekisimme ne itsellemme. Kaikki liha tulee omilta perhetiloiltamme, joilla eläimiä kasvatetaan ilman geenimuunneltua rehua.